Kontrastfyldt designlinje

Der er valgt en kontrastfyldt designlinje til ejendommen, der har rødder i ejendommens historie, men samtidig tilføjer nyeste trends og design. Boligerne er med et flot lyseindfald fra de nye hvidsprossede vinduer i oprindelig stil. Gulve er i lyse egeplanker med hvide paneler samt hvide døre.

Boligernes snedkerkøkkener er skabt i egetræsfiner med massive trælister. Interiøret er grebsfrit og suppleres af armatur i krom samt vask i zink. Bordplade er i lys komposit som giver en flot kontrast til den rødlige nuance i køkkenfronter og de kolde metaller. Udvalgte vægflader males i grå naunce.

Boligernes badeværelser er udstyret med specialdesignet interiør i rødlig egetræsfiner, der matcher boiligernes køkkener. Interiøret suppleres her af kolde metaller i armaturer og brusegabine i glas med krom metalramme. Bordplade er i ´corian i en grå/grønlig nuance med indbygget vask. Badeværelsesfliser er keramiske i grålig terrazzo. Udvalgte vægge males i grå nuance og skaber en rød tråd mellem badeværelse og resten af boligen.

Jesper Brunander, grundlægger og aktionær, udtaler : “Teglværksgade 27, et gammel pakhus beliggende på det ”nye Østerbro”. Ejendommen er nænsomt renoveret og bragt tilbage til sit oprindelige udtryk og æstetik. Vi øjnede muligheden for at skabe nye moderne boliger samtidig med bevarelse af historiske detaljer og sjæl.”

Se brochure